Skip to content

Ožujak – Svibanj 2022.

Upoznajte TC4SEE tim

 

Koordinator projekta je Županijska udruga slijepih Split (CABPS) iz Hrvatske. Glavni cilj udruge je doprinijeti stvaranju ravnopravnog društva promicanjem ljudskih prava, provođenjem politike anti-diskriminacije te organiziranjem javnih aktivnosti kako bi se postiglo individualno razumijevanje, prihvaćanje i poštovanje osoba s invaliditetom, a posebno slijepih osoba.

Citizens in power (CIP), ciparski partner nudi stručnost i rješenja dobre prakse u radu sa skupinama mladih u nepovoljnom položaju razvijajući inovativne i kreativne resurse za aktivnosti neformalnog obrazovanja

WALKTOGETHER, naš bugarski partner ima iskustvo u kreiranju i provedbi aktivnosti s ovom ciljnom skupinom, ali im nedostaju inovativni resursi koji će unaprijediti kapacitete njihovog rada s mladima i inovirati njihove nastavne aktivnosti i metodologije.

Naš španjolski partner EUROPA 2020 surađuje s više lokalnih dionika koji rade s mladima, ali im također nedostaju resursi i vještine za provedbu tih aktivnosti na kreativni i što je moguće više korisniji način.

 

Specifični ciljevi TC4SEE projekta su:

  • Promicati i razvijati inovativne NFE metode koje se bave uključenošću, jednakošću, izvrsnošću, kreativnošću, različitošću u sektorima obrazovanja i mladih.
  • Uspostaviti i razviti transnacionalnu suradnju u radu s mladima u nepovoljnom položaju radi razmjene znanja, informacija i resursa za inoviranje takvog rada s mladima.
  • Koristiti digitalne alate, resurse i kreativne metodologije kako bi inovirali procese učenja i povećali njihovu kvalitetu te na taj način odgovorili na potrebe određene ciljne skupine.